Βελτιστοποίηση Loading Time

FACT #1

Loading Time = Απόδοση ιστότοπου

Σύμφωνα με έρευνες, οι χρήστες αναμένουν από τους ιστότοπους να φορτώνουν μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα. Εάν ο χρόνος φόρτωσης υπερβαίνει τα 3 δευτερόλεπτα, τότε οι πιθανότητες εγκατάλειψης του ιστότοπου αυξάνονται σημαντικά.
loading under 1sec
loadingtime

FACT #2

3 sec. Loading Time= Υψηλός κίνδυνος αποχώρησης

Σύμφωνα με μια έρευνα της Google, το 53% των mobile χρηστών εγκαταλείπουν ιστότοπους που φορτώνουν πάνω από 3 δευτερόλεπτα, ενώ το 47% αναφέρει ότι αναμένει από έναν ιστότοπο να φορτώνει εντός 2 δευτερολέπτων.

FACT #3

Η Walmart επιβεβαιώνει τη σημασία του χρόνου φόρτωσης στις πωλήσεις της"

Η Walmart αναφέρει ότι γνωρίζει τη σημασία της γρήγορης φόρτωσης και ότι για κάθε 1 δευτερόλεπτο καθυστέρησης, υπάρχει μείωση της συνολικής της απόδοσης κατά 2%. Για να βελτιώσει το Loading time της, η Walmart ανέπτυξε μια προηγμένη πλατφόρμα που ονομάζεται OneOps, η οποία βοηθά στην επίτευξη γρηγορότερων χρόνων φόρτωσης των ιστοσελίδων της.
slow loading
loading time

FACT #4

Ο χρόνος φόρτωσηςε του eshop επηρεάζει την προθυμία του 70% των χρηστών στο να αγοράσουν

Αυτό σημαίνει ότι, όταν μια ιστοσελίδα αργεί να φορτωθεί, οι καταναλωτές γίνονται ανυπόμονοι και μπορεί να χάσουν το ενδιαφέρον τους για το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρεται. Επιπλέον, με την αύξηση της ανταγωνιστικότητας στον ηλεκτρονικό τομέα, οι καταναλωτές έχουν περισσότερες επιλογές και, συνεπώς, περισσότερες προσδοκίες για μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών στο διαδίκτυο. Έτσι, η αργή φόρτωση της ιστοσελίδας μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια εσόδων για τους ηλεκτρονικούς πωλητές.
upstairs favicon

Όλα οσα πρέπει να ξέρετε

Συχνές Ερωτήσεις

Στην ενότητα “Συχνές Ερωτήσεις”, στόχος μας είναι να παρέχουμε γρήγορες και σαφείς απαντήσεις στις πιο κοινές απορίες που αφορούν τις υπηρεσίες μας. Εδώ θα βρείτε μια συλλογή από ερωτήσεις που τέθηκαν από πελάτες όπως εσείς, καθώς και τις αντίστοιχες απαντήσεις που έχουμε προετοιμάσει. Αν και προσπαθούμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες απορίες, είναι πιθανό να υπάρχουν ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί σε αυτή την ενότητα. Σε αυτή την περίπτωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Τι είναι το Loading time ενός eshop;

Το Loading time ενός eshop αναφέρεται στον χρόνο που απαιτείται για να φορτώσει μια σελίδα του eshop.

Γιατί είναι σημαντικό το Loading time ενός eshop;

Το Loading time ενός eshop είναι σημαντικό γιατί επηρεάζει την εμπειρία του χρήστη, την κερδοφορία του eshop και την ανταγωνιστικότητά του.

Ποιο είναι το αποδεκτό Loading time για ένα eshop;

Το αποδεκτό Loading time για ένα eshop είναι κάτω από 3 δευτερόλεπτα. Όσο χαμηλότερο είναι το Loading time, τόσο καλύτερη είναι η εμπειρία του χρήστη.

Πώς μπορώ να βελτιώσω το Loading time του eshop μου;

Μπορείτε να βελτιώσετε το Loading time του eshop σας μειώνοντας το μέγεθος των εικόνων, τοποθετώντας τα script στο τέλος του body, χρησιμοποιώντας caching, και χρησιμοποιώντας CDNs.

Πώς επηρεάζει το Loading time του eshop την ανταγωνιστικότητά του;

Το Loading time επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα του eshop καθώς οι χρήστες έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να προτιμούν έναν ιστότοπο με γρήγορο Loading time σε σχέση με έναν ιστότοπο με αργό Loading time. Οι χρήστες περιμένουν από τους ιστότοπους να φορτώνουν γρήγορα και εάν ο ιστότοπος είναι αργός, τότε οι χρήστες μπορεί να επιλέξουν να αγοράσουν από τον ανταγωνισμό. Επιπλέον, οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google δίνουν μεγαλύτερη προτεραιότητα σε ιστότοπους με γρήγορο Loading time στα αποτελέσματα των αναζητήσεων.

Ποιος είναι ο ρόλος της φιλοξενίας στο Loading time του eshop;

Η φιλοξενία είναι σημαντική για το Loading time του eshop καθώς ο πάροχος φιλοξενίας παίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου. Επιλέγοντας έναν αξιόπιστο πάροχο φιλοξενίας με γρήγορους servers, μπορείτε να βελτιώσετε το Loading time του eshop σας.

Πώς επηρεάζει το Loading time του eshop την κερδοφορία του;

Το Loading time του eshop επηρεάζει την κερδοφορία του καθώς αν είναι αργός, μπορεί να να μειώσει την πιθανότητα αγοράς από τους χρήστες. Όταν οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα φόρτωσης του ιστότοπου, μπορεί να επηρεαστούν αρνητικά στην εμπειρία τους και να αποφασίσουν να μεταβούν σε έναν ανταγωνιστή με γρηγορότερο ιστότοπο.

Πώς μπορώ να παρακολουθώ το Loading time του eshop μου συνεχώς;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία παρακολούθησης όπως το Google Analytics ή το Pingdom για να παρακολουθείτε συνεχώς το Loading time του eshop σας και να λαμβάνετε μέτρα για να βελτιώσετε την ταχύτητα φόρτωσης.

Ποιο είναι το κόστος μείωσης του Loading time του eshop;

Το κόστος μείωσης του Loading time του eshop εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το μέγεθος του ιστότοπου, η πολυπλοκότητα του κώδικα, η ποιότητα της φιλοξενίας και άλλοι παράγοντες. Ωστόσο, η βελτίωση του Loading time μπορεί να γίνει με σχετικά χαμηλό κόστος, χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως η βελτιστοποίηση εικόνων και η χρήση caching. Συνολικά, η επένδυση στη βελτίωση του Loading time του eshop σας είν
upstairs favicon

Υψηλή σχέση ποιότητας τιμής

Τιμοκατάλογος

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και θα δουλέψουμε σκληρά για να εκπληρώσουμε τις ανάγκες σας. Επιλέγοντας την Upstairs Digital Agency, έχετε την βεβαιότητα ότι θα λάβετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από ειδικούς στον τομέα.

Newbee Plan

25 For Beginners
 • Full Access To The Gym
 • One Year Subscription
 • 3 Personal Trainer Meetings
 • Nutrition Program
Most Popular

Champ Plan

45 For Advanced
 • Full Access To The Gym
 • One Year Subscription
 • 5 Personal Trainer Meetings
 • Monthly Nutrition Program
Popular

Master Plan

65 For Pro
 • Full Access To The Gym
 • One Year Subscription
 • 10 Personal Trainer Meetings
 • Weekly Nutrition Program