Αποτελεσματικές Τεχνικές Retargeting για να Επαναφέρετε Πελάτες στο Eshop σας

Οι τεχνικές Retargeting είναι σημαντικές για την επαναφορά πελατών στο Eshop σας και την αύξηση των πωλήσεων. Μερικές αποτελεσματικές τεχνικές Retargeting που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι οι ακόλουθες:

  1. Δημιουργήστε στρατηγική retargeting: Καθορίστε μια στρατηγική retargeting για το Eshop σας. Καθορίστε τον στόχο σας για την επαναφορά πελατών, προσδιορίστε τα κατάλληλα κοινά και καθορίστε το budget σας.
  2. Χρησιμοποιήστε διαφημίσεις display retargeting: Χρησιμοποιήστε διαφημίσεις display retargeting για να εμφανίζετε διαφημίσεις στους χρήστες που έχουν επισκεφθεί το Eshop σας στο παρελθόν.
  3. Χρησιμοποιήστε διαφημίσεις στο Facebook retargeting: Χρησιμοποιήστε διαφημίσεις στο Facebook retargeting για να εμφανίζετε διαφημίσεις στους χρήστες που έχουν επισκεφθεί το Eshop σας στο παρελθόν.
  4. Χρησιμοποιήστε διαφημίσεις στο Google AdWords retargeting: Χρησιμοποιήστε διαφημίσεις στο Google AdWords retargeting για να εμφανίζετε διαφημίσεις στους χρήστες που έχουν επισκεφθεί το Eshop σας στο παρελθόν.
  5. Χρησιμοποιήστε email marketing retargeting: Χρησιμοποιήστε email marketing retargeting για να στέλνετε email στους χρήστες που έχουν επισκεφθεί το Eshop σας στο παρελθόν και δεν έχουν κάνει αγορές.
  6. Δημιουργήστε προσφορές για τους επισκέπτες που εγκατέλειψαν το καλάθι τους: Δημιουργήστε προσφορές και κουπόνια για τους επισκέπτες που εγκατέλειψαν το καλάθι τους και στείλτε τους με email ή εμφανίστε τα στην ιστοσελίδα σας.
  7. Επιλέξτε τις σωστές κατηγορίες και τα keywords: Επιλέξτε τις σωστές κατηγορίες και τα keywords για τις διαφημίσεις σας, ώστε να φτάνετε στο κατάλληλο κοινό και να αυξάνετε τις πωλήσεις σας.
  8. Επανεξετάστε τα μηνύματά σας: Επανεξετάστε τα μηνύματά σας και δοκιμάστε διαφορετικές προσεγγίσεις για να δείτε ποιες λειτουργούν καλύτερα.

Οι παραπάνω τεχνικές Retargeting μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση των πωλήσεων και της επισκεψιμότητας του Eshop σας. Με την κατάλληλη στρατηγική και τη χρήση των κατάλληλων καναλιών και μηνυμάτων, μπορείτε να επαναφέρετε πελάτες στο Eshop σας

Μοιράσου τη γνώση:

Σχετικά Άρθρα

eshop social media

Ο Δωδεκάλογος του τέλειου e-shop

Δημιουργώντας το τέλειο eshop, ο στόχος είναι πάντα η παροχή μιας απροβλημάτιστης και ευχάριστης εμπειρίας αγοράς για τους πελάτες. Από την εύκολη πλοήγηση και την πληροφόρηση προϊόντων, μέχρι την ασφαλή πληρωμή και την ταχεία παράδοση, κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο στην κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που ξεχωρίζει.

Read More